Baju keje, baju jalan

Dua tiga menjak ini, bila nexx belek-belek itu lemari, perasan banyak sungguh baju keje nexx. Baju-baju jalan cam tshirt sumenyer suda pakat-pakat masuk dalam kotak sebab dah tak muat ( T.T) ** bila ler nexx nak kuwus ini... muka dah makin tembam, punggung jangan cite ler, cam bumper kete tuh.. blup2x..


Camne pun, bila nak kuar terpaksa ler kan keluar, tambah-tambah bila ade orang belanja kan.. kan,..? hikhik..

So sambar jer ler baju keje n dress up ler skit2 cam nampak tshirt gitu.


hehe, selamat datang ke umah nexx puii.. hehe.. besar gerbang yer..

Baju adalah baju kemeja jer, plain warna purple.. (sebenarnya baju ni kene gosok nexx selamber je malas nak gosok, penuh kedut sebenarnya ini), then nexx pairkan dengan jeans & inner hitam kat dalam, so nampak cam tshirt ler kunon.. then bila dah pakai baju plain kene ler rambu ramba skit tudungnyer, bagi naek seri tuan badan hahaks..

sori ,  nexx pakai tudung yang sama slalu nexx pakai  ( huhu nak kene beli tudung baru ler camnie) ..

So, okey ler kan.. tak salah berpakaian kemeja jer kuar jalan.. asalkan..

1. Pairkan kemeja anda dengan suar jeans agar nampak santai gitu... 
2. Jika kemeja anda itu plain, pastikan kenakan tudung warna warni gitu so tak nampak boring jer.. 
3. dan paling penting, konfiden yer...

Fashion Lesson Learnt   :  A pair of Jeans can  bring lots different for your plain shirt (kemeja).

Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur