Says Yellow mellow!!

Setengah orang tak berani nak pakai yellow dress, or yellow shirt.. or yellow scarf keluar. Most alasannya katanya warnanya terang sangat ler, tak sesuai dengan kulit lah, nampak cam trafic light kuning tanda bersedia..dan same cam orang digi kekeke... tapi nexx tak pernah rasa yang kuning tak sswai digayakan..

Says Yellow Mellow!!


Bagi nexx suma kaler nexx berani try, kan cam sesetengah orang diorang prefer warna gelap or warna cokelat.. dulu nexx pun gitu nyer perangai.. taksuka pakai baju kaler2 nih.. dalam wardrobe sume baju warna hitam,kunun nak nampak kurus ler..

Tapi sekarang tidak lagi! I dare to dress! So, who says yellow is too striking? I thinks its suit me what.. tak kisah ler kalo nampak gumuk ker, atau cam trafic light ke.. yang pastinya..whatever we dress up, be proud n feel beautiful okeis .. ^^

So, lets says yellow Mellow !! hhehe...

Ni bukan nexx



Yellow Girl a.k.a Digi Girl ^^

Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur