Skirt sesuwaaiii ke?

SKIRT? 

Sesuai ke kalau kite keluar n pakai skirt cam sekarang nih, nexx tengok trend2 orang pakai skirt labuh jejalan? Dulu nexx berpendapat skirt labuh cuma sesuai pakai ke pantai jer, bagi ayun skit kainnya, nampak smooth and nice.. tak gitu? Pendapat nexx ler... pendapat orang laen tak tahu ler kan..


So, nak stori, yang skirt ni skrang macam2 fesyen, cantik bangettttttt.... geram jer nexx nak beli... dulu pernah beli, zaman belajar dulu, tapi maybe trend time tu tak ramai yang pakai, so skirt tu bungkus dalam lemari then pass kan orang lain.. malas nak pakai...

Jadi bebaru ni, teringin ler nak pakai skirt kan... tengok harga pun leh dapat dalam below RM 30. SO sambarlah satu untuk menyedapkan nafsu pompuan ni kan.. warna hijau, ada kait2 kat pinggang, harga tak salah below RM30- beli kat kedai kat TESCO AMPANG ngeh-ngeh ( budget) tak mampu nak beli yang mahal2 kat butik /online tuh...

Pass tu try ler...

kait-kait tertutup dek baju, kaki tak nampak dah macam antu ler pulak, nampak pendek n huduh jer caye

Hmm... nampak gayanye bungkus lagi ler skirt nih.. Orang katik cam nexx tak ssssssssswaiii.. pakai skirt labuh yer..

Jadi ingat yer, kaloo anda tinggi lampai, bolee ler beli skirt labuh ni bergaya bagai.. tapi jika anda rasa diri anda katik cam nexx... simpan jer ler angan-angan itu hukhuk...

FASHION LESSON LEARNT : Nexx yang katik tidak sesuai pakai skirt labuh - NOTED. ^^

Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur