Tuesday, September 27, 2011

Tuesday Hardworking Day~

Hari selasa! Tuesday !. mAsa ni ler nak semangat keje membuak-buak. Masa untuk membZ kan diri sebabnya MONDAY Blues sudah berlalu.. Dah bley Fokus, dah bley serius menghadapi hari-hari dan cabaran-cabaran yang mendatang.

Tambah-tambah bila duet gaji masuk sudah... Masa inilah nexx rasa nak membeli barangan skincare yerlahkan pencuci muka sume dah abish, rasa nak zoom pergi sekarang juga... Tapi kena sabar, lepas keje nih.. nak ZOoomm pegi Watson .. Yeay!!!

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...