Monday, September 26, 2011

Monday Blues

Monday Blues tu bila.....

  1. Masuk ofis, rupanya bahagian department kita hanya kita saja yang masuk keje, yang laen mc... 
  2. Baju keje kedut-kedut, seluar tak gosok dan tudung main sarung jer n terusssss masuk opis
  3. Atas meja takde keje, kosong empty n terpaksa purak-purak bzzzzzzz...
  4. Bila badan rasa lenguh-lenguh dek effect dari jogging ari sabtu ahad, terbakarr lemak eden.. 
  5. Bila dengar lagu-lagu sedey2 di pagi ari kat opis.. 
  6. Dan bila wikend ari tuh, we have a great day, a great laugh, a great smile and the greatest Blind Date and now wondering .. is he interested with you? haharhar... ~
Yeah, i'm in a Monday blues... hmmm..........


~Man are so hard to predict, even you dress up and be the most beautiful girl he ever seen, why can't he fall in love to you??" 



My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...