Wednesday, February 8, 2012

MEe GoReng Malas

Bila kemalasan melanda, tapi perut kruk krak kruk krak .. lapar ler tuh.. iniler menu paling SImple and paling malas untuk aku, rasanya untuk semua orang pun kot. Senang cepat dan tidak memerlukan bahan mentah yang banyak. cuma memerlukan mee maggi kari bungkus yang ragenyeRm  1.00  tuh dan sebiji telur. Barang-barang yang laen yang semestinya ada di dapur tak kira dapur bujang or dapur orang yang tak bujang, adalah kuali, minyak dan sudip.

di persilakan... treng.. treng.. treng... Mee GOreng Malas....


Walaupun rupanya terlalu Kosong, cma takde pape kann.. namun digurantee yang rasanya sangat menyelerakan... dengan syarat pastikan pewut kosong sebelum makan hehehe..

Menu ini jika rasa tak malas.. bley letak daging burger potong kecik ke.. ayam potong kecik2, bebola, sayur, cili merah sbgai hiasan, bawang goreng.. kemudian tukar name jadik mee goreng kureng malas hehe..

Klar, cawcincaw.. ^^ :P

No comments:

Post a Comment

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...