Thursday, April 5, 2012

LaUk hari ini Lalalalalala... ~~~

Salam...

Hmm.. apa hari ini nak tulis. Sebenarnya tak tahu nak tulis apa, nak cerita panjang pun malas. Jadi wikend hari itu, nexx buat : daging masak sos tiram, nasi goreng kunyit, telur goreng, ikan masak pindang dan sayur campur.Terbanyak pula dari biasa, terlebih rajin hehehe...

Ok, let the pictures do the talk.

Sayur campur - nexx memang suka sayur!! ^_^

Nasi goreng kunyit ( sangat simple nak buat )

Daging Masak Sos Tiram.. sangat sedap yer!



Ikan Masak Pindang - Sapa yang nak diet, makan ini jer ngan nasi , confirm turun berat badan 

Telur Goreng.- It's a must dish for nexx !





Makanan yang sedap dan mengenyangkan hari ini.. I love to cook! Seriously ^^



Ok, Da~~`








My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...