Wednesday, April 4, 2012

Frustration melanda

nexx yang ayu tengah menulis kuikuikui....


Kenapalah nexx tak diperkenalkan awal-awal mengenai blog. Kan bagus kalau sejak universiti ari tuh dah dibuka mata ini. Bolehlah  nexx selalu mengadap komputer. Bolehlah nexx hari-hari update novel. Bolehlah hari-hari tidur lewat untuk tulis cerita. Takde lah terbengkalai nexx-novel.

Sekarang sedih-sedih pun tak berguna. Kena lah pandai-pandai nak susun jadual. Kenalah curi-curi cari masa.


 Jadual weekdays :

9-6 : Keje... keje.. keje
7-8 : Stuck in jem... arghh!!
8-10 : Rest, mandi manda, makan dan tengok televisyen
10-12 : Writing/ Blogging

Yang last tu yang paling susah nexx nak follow. Kekadang sampai rumah, sangatlah letih, pukul 11 mata dah kuyu semacam. Mulut sampai letih menguap. Camne nak bertahan camtu? Sok paginya dah kena bangun kul 7, kul 8 dah nak gerak. Sejam perjalanan ke opis.

Letih.. letih.. letih...

Apa patut nexx buat? Berhenti update blog? Berhenti tulis cerita??

Hmmm.....


P/S : nexx berharap nak keje yang nexx cuma kene tulis cerita saje.. jadik novelis sahaja.. huhuu

Budak perempuan ni nampak cam doll.. meremang laks nexx tengok lelame

Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...