Bihun goreng brand 7-Eleven

Okeihh.. mari kira berapa kalori bihun goreng yang dibeli di Seven-E untuk lunch hari ini.





396 Kcal okeihh!! 

Skit jer huhuhu... sosej satu yang kecik dipotong dua, telur goreng 1/4 yang saaaaaaaaaaaangat nipis
serta sambal yang ciput
gile kedekut orang yang buat ni.. 

Ini je dah RM 2 . 80
Gile kaye aku kennn belanja kat 7-Eleven jer yang barang-barangnya mostly memang lagi mahal dari kedai biasa..
##berlagak sambil nyanyi
money-money, must be funny,  in a rich man world  (lets sing along)
my money flyy (U_U)

Anyway, point penting ---> Makan camni pun dah hampir 400kcal... bayangkan kalau bedal sepinggan macam ni tapi kat gerai mamak... Berapalah kalorinya? 

Banyak melantak betul daku ini, patutlah tak turun-turun berat badan.. 
( T o T )







Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur