Thursday, July 26, 2012

Bosann..

Arghh bosannya.. bila ler nak balik ni.. waiting patiently for 5 pm.. tik tok..tik tok...

Haish... 

Lapa....

Haishh...

Bad mood

Haishh..

kene kritk..

Haish..

Jelez

Haish..

Bersyukurlah di atas apa yang Allah kurniakan pada kita
walaupun banyak kekurangan
walaupun sentiasa rasa cam nak merungut je kan..

tapi itu memang sikap manusia
tak pernah puas 

jadi, aku pun nak kena banyak bersabar
dan berhenti merungut
kerana rungutan tidak membawa ke mana..

Mood : Pilu and sedih.. 


My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...