Sunday, September 2, 2012

Mee Kari Sedap

Mee kari sedap, rasanya lain dari mee kari yang biasa kita makan tu.. serious.. rasanya sangat berlemak, cam kari yang buat sendiri tu.. Untuk rasa pedas, bagi aku rasa pedas tu macam takde maybe sebab aku pun memang biasa makan pedas-pedas, sambal belacan.. sume so, kepedasan mee kari Sedap ni bagi aku cam 2/5 ler.. tapi rasa kari lemak berkrim ni 5/5 hehehe.. so apa lagi, mari tryyyyyy...

(^_____^)V

Mee sedap - sumber google

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...