Friday, May 10, 2013

Suara hati

Baca satu blog ni betul apa yang dikatanya..

"Income lebat, kerja banyak, hidup jadik takdak life.."

Haish... itule nasib.. aku ni gaji naik dah, alhamdulilah, tapi job scope pun bertambah, nak berblogging pun dah takde masa dah.. nexx-novel tu dah mula kumpul-kumpul sawang.. Betul-betul takde masa dah sekarang. Sabtu ni kerja pulak..(T.T)... ahad pula nak kena buat door gift kakak nak kahwin lagi 3 minggu je nih... bz... bz... bz...  


My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...