Mata panda ku

Duduk keje mengadap komputer memang selalu buat mata aku letih. Biji mata jadi merah dan tahap mengantuk naik ke tahap paling maksimum terutama bila jam menunjukkan pukul 4 petang. Tahu-tahu pula kan time nak balik lah dia nak malas segalanya.

Lepas balik keja, sebagai penggemar kpop dan drama-drama korea aku balik je mesti meluangkan masa untuk menonton RUNNING MAN selama 2-3 jam. Fuhhh.. mengadap komputer lagi. Mata jangan kata ler, dah iras-iras panda di China tuh... fufufufufufu...

Jadi camni nak buat ni? Nak korban kan waktu menonton drama?? oh takde dalam pilihan sebagai peminat tegar, ia adalah satu taboo.. jadi nak taknak kenalah aku mengorban wang ringgit dan mencari segala mak nenek petua untuk menghilangkan lingkaran gelap mata ini.

Timun-Eye Mask/Eye collagen
dua benda ni memang nak kena masuk dalam list 
bulan depan nak kena borong eye collagen kat watson, 
hoping yang mata panda ini akan berkurangan 
nak ilang macam tak mungkin je hahahar!

Comel gile aweks panda nie 
kalaulah eye bag aku ni comey gak cam panda kan best hohohoho




Popular posts from this blog

Hantaran Tunang

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Sayur Goreng Telur