Tuesday, October 22, 2013

Boring suda

Baru perasan yang blog list yang aku follow banyak dah yang tak update-update. Dah tak best dah buka blog. Dah takde apa yang nak dibaca bila boring-boring di ofis. Haissh... mengeluh di pagi hari. Nak tak nak kena lah rajin di ofis lepas ni.. hahaha

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...