Tuesday, October 22, 2013

Main game google 22.10.2013

Dah takde keje kan. Dok main game google ni. Comel betul game ni. Tabik spring pada google sebab selalu buat game-game camnie. Selalu jer ada surprise dalam google. Sebab tu aku suka dok google-google nih.

Best sebab boleh control kiri kanan belon tu.. pass tu paling best bila landing kat tanah, tempat lain-lain bergantung pada cara kita control belon tu.. seronok dimain untuk hilangkan boring seminit dua. Cun! Jom try! Hanya ada hari ni je, sok dah takde dah wahahahahha..

Contoh tempat landing aku yang berbeza. Ada skali aku dapat sampai antartika hehehe.... 




Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...