Wednesday, January 1, 2014

Selamat Tahun Baru 2014



Selamat tahun baru 2014! Sekejaaap jer dah masuk tahun yang baru. Banyak lagi benda yang tak berjaya aku capai di tahun 2013, contohnya macam berat badan tuttt... handphone baru dan lappy baru? hahaha... oh, benda sedih pun ada.. cam my beloved zuma died.. T.T

Tapi , lebih banyak benda yang mengembirakan di tahun 2013. Seperti me+D'man love have blossom for 2 years already ngeee~* (^__^)*V. And we are planning to take our first step to the BIG PLAN of all this 2014,-doakan yer ^^. Emm.. walaupun lappy baru tak dapat beli tapi lappy lame (yang my sis lend to me) now officially mine.. yipiee!!walaupun motherboard die rosak dan melayang rm250 duit aku (huhuhuhu),, but now i have lappy to update my blogs.. tunggu ya!

Okey, kalau nak cerita banyak juga benda positif happened to me last year- taknak pk negatif2 jer.. hope tahun 2014, lebih banyak cerita and kegembiraan kepada diriku, keluarga dan teman-temanku. Amin~

Selamat tahun baru 2014!




Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...