Friday, January 31, 2014

Tensennya aku!

Tensennya aku bila control dvd hilang. Baru nak buka dvd senaman nak senam, baru nak dengar lagu sambil menulis di nexx-novel. Sumenye spoil the mood hari ni. Apa yang di plan tak jadi. Aku sangat tension. huhuhuhu...


Tayang jap barang yang dibeli hari ni sebaik sahaja gaji masuk miahahahaha...
ini jer yang buat aku happy dan melupakan kestressan di jiwa...
SHOPPING!!!!


Corak untuk si badan pear

Hi, lama dah tak update pasal ootd untuk si badan pear. Yerlahkan, lepas dah ada anak sorang ni, badan dah tak berapa pear dah, jadi straig...