Feelin Cameron Jap


Tak pernah pun tau yang strawberry with chocolate is the best desert ever! Yummy... sebelum ni dengar orang cerita tapi tidak berkesempatan untuk merasainya sendiri. Tempoh hari singgah ke TESCO dan beli strawberry. Sebabnya stok coklat Hersey tu banyak lagi di dalam peti ais, dari biar ia expired baik nikmatinya dengan strawberi. Rasanya sangat heaven!

Strawberi +coklat, simple yet delicious.
letak jer strawberi dalam mangkuk kemudian letak coklat krim tu


Aku pakai coklat ni : emmm yummy gile!






Lepas tu sebab lapar, masak nasi goreng cili api. Kali ni letak banyak sikit cili api, walaupun tak nampak sangat cili apinya dalam gambar, tapi ada rasa pedasnya. Ayah aku makan dua tiga suap selang minum air, katanya pedas sangat ni. Adik mok makan sikit jer, ceit..  Ye, aku tau family aku kureng makan pedas.. tapi lidah aku ngam jer.. 


Makan nasi goreng cili padi bersama strawbery coklat
feelin di cameron pula ,,
tapi bukan mat salleh ini kg style nye..

Akhirnya, bungkus bagi D'man makan. Dia orang negeri sembilan, katanya sedap, tapi kalau tambah lagi cili api, lagi berapiii ....kalau berapi gitu, mampos takde orang nak makan kat rumah. Takperler tunggu kahwin nanti, aku buat ler berapi-api kat D'man, jangan sampai terbakar die nanti hohoho~ 





Popular Posts