Bila Rindu The Kickin.

Hari ini kurang pula junior dalam perut ni menendang. Mungkin dia perasan yang ibu dia ni sibuk satu hari di opis. Sibuk buat minute of meeting jewww pun, tapi sebabkan meeting nya dah sebulan lepas, jadi banyak benda yang tak ingat, dah nak kena ke hulur hilir pergi tanya sorang-sorang, apa point mereka. .~~

Bila junior kecik dalam perut ni tak tendang-tendang, rasa rindu pula.  Tertanya-tanya, apa yang dia tengah buat sekarang? Tidur ke? Rasa cam nak paksa-paksa dia tendang pulak... Junior... ibu rindu ni.,. meh tendang ibu meh!

P/S: Masa junior OVER tendang-tendang semalam, aku ter marah-marah lak kat dia sebab tak selesa dan tengah bz lak tu  Fikir balik.. cian baby junior.. Sorry yer, junior sayang.. ibu silap. Ibu janji tak buat lagi. Cayang dia sangat. Meh tendang ibu meh!


Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos