Friday, May 13, 2016

Masak dan Perempuan

Perempuan ni dikatakan kalau pandai masak memang akan menjadi calon isteri no 1. Kira bak kata orang dulu-dulu
" Nak pikat lelaki mestilah dari perutnya dulu".

Maksudnye kalau pandai masak, senang ler lelaki jatuh cinta. 

Jadi yang gf-gf kene ler rajin pass makanan ke bf-bf 

senang citer setiap kali jumpe cakap ngan bf ; takyah makan kedai,  
cakap jer

" i ada masak, meh ler makan kat umah sekali ngan bapak I."  ngeh~ngeh ngeh


My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...