Friday, February 17, 2012

Awkward Posing

Bile dah lama tak amik gambar, terasa begitu awkward sekali. Suma tuh terserlah dalam gambar di bawah. Ni tyme 31 Dec 2011. Saje nak amik pic kenangan how i look in 2011. Nanti 2012, laen pulak rupanya kan. ( Azam nih).

Posing ala ayu or malu-malu Miow..


" A woman who feel confident, will look beautiful. Thats why confident tuh penting! Even u wearing the ugliest clothes in the world, if u feel confident, u WILL look BEAUTIFUL no matter in  what u wear... "

Bile belek all the pics taken, terasa nampak sangat keganjalan di situ.. awkward.. awkward... awkward...

nape aku nampak mude remaja nih? disbbkan outfit tuh ke? or me? hehehe

LOOK OF THE DAY

Purple Sweet Look

Baju : Beli kat tesCo ( RM 25), Inner Hitam ( RM25)
Seluar : Jeans hitam ( RM?? tak ingat dah, dah bertahun pakai)
Tudung : Selendang hitam (RM 10) & Inner purple with awning ( RM8)
Beg : Sister punyer
Kasut : Kasut pun dah bertahun pakai (RM tak ingat der)



The wrong in the picture is the bag!!.. orang kecik molek cam nexx aka pendek nih sangat ler tak sesuai bawak beg besar, nampakkan betapa kelihatan rendahnya nexx dalam pic di atas?? 

So fashIon tips learnt today :
  1. Confident tuh penting. Even pakai camne pun kite mesti nampak confident. This nexx kene praktis makes perfect lagi huhu...
  2. Beg besar sila avoid untuk orang katik cam nexx. 

Okey thats all. ^0^.

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...