TireSome Look

Bukan sume orang bley kelihatan cantik dalam setiap pic.Tambah-tambah nexx yang tak photogenik, dan tidak berapa cun. Bila penatttt... masyaalah, sangat ler buruk rupa nexx.

Tempoh hari pergi ke pantai, dan kesempatan ini, nexx pakailah tudung pashmina and baju yang baru dibeli. Sekarangkan feshen hana tajima bagai kan, so nexx pun taknak ler ketinggalan, so try r fesyen ala camtoo.. Sebelum ini nexx pernah try, my sister kata ok, masuk untuk bentuk muka nexx. Tapi kali ini, nampak pelik pulaks. Sebab nexx salah lilit ke? huuhuhuhu...

i'm so tired.. lebih sejam lebey dalam kete.. sampai2 dh serabai lesu bagai

LOOK OF THE DAY

TIRESOME TURQUOISE

  1. Tudung pashmina beli tesco (RM10)
  2. Baju turquoise beli kat pasar malam (RM30)
  3. Inner hitam (wajib) (RM18)
  4. Seluar jeans zaman blaja bertahun pakai ( RM tak hingat dah)
  5. Sandel Vincci hitam (RM45)

xphotogenik betul lah nexx nih.


simple makeup sesangat, eyeliner jer pakai... yerlahkan nak p pantai, buat per melaram sakan..

So begitu lah hari di mana nexx snagat letih... Best sebab dah lame tak pergi pantai, tapi penat juga. Tak dapat posing lebey-lebey hahahaks..


Oh, another Look using the same pashmina : 

Ni tangkap gambar depan dengan Bruang Jepoon Haikk!

Baju Hijau : Gift from Sis
Cardigan hitam : RM10 ( Jusco)- sales
Beg : Gift from Sis
Wedges Shoes : RM 45 ( entah mane entah beli ngeh2)
Plastic beg tuh beli brang shopping ari tuh (sile Ignore)

Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos