Tuesday, July 17, 2012

Murtabak Maggi

Resepi ni dapat dari cik pjah, my bff ... Aku try ek pjah, so jadik camnie hehehe... 

Adik aku cakap besh, and dia kata kalo goreng rangup lagi besh..tapi tekak aku tak berkenan sangat , maybe sebab aku pun memang bukan kaki makan maggi. Kiteorang makan murtabak maggi ni dengan sos cili, hehe.. kenyang~~~ 

Sesuai sangat untuk makan time hujung bulan dan ketika malam-malam bile perut rasa lapar hehehe...




jadi bulaatt... camnie rupenya nanti.. bentuk murtabak ^ ^




Ni bila di  potong..


 Mudah nye ^ ^ 

My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...