Tao Kae Noi Wasabi Flavour!!

Pukul 3 di opis, aku mesti nak kene munchy-muchy sesuatu. 
Hari ini sambarlah Tao Kae Noi . 
Sea weed - Memang my favourite. 
 Selalu beli kat Watson. 


Excited sebab tulis perisa wasabi. So nak kene try ni, syik makan flavour sama kan??

Harganya RM3 kat 7-eleven, tempat lain tak survey lagi...
tapi harga kat 7E memang lebih mahal dari tempat lain. (= ; =)

Jom Makan, jom!


So dengan bacaan bismillah,  jom  makan..

Fuhh.. memang rasa wasabi. Sape pernah rasa wasabi tau ler rasanya camtu ler.. sama jer. Pedas berangin sampai ke hidung. Sakit hidung, terus meleleh hingus. Tambah-tambah aircon yang kuat gile, fuhhh...

Anyway, sape tak pernah rasa wasabi bley gi beli packet wasabi kat jusco. RM1 jer. 

Yang tak nak beli, meh sini let me stori-mori.. 
wasabi tuh sebenarnya bukan pedas cam sambal cili padi  yang sedappp gile tuh.. tapi lebih rasa cam berangin xsedap..

Tengok, sampai berasap telinga katun jepun ni... 


Bukan berangin cam pudina taw.. lain skit.. angin pedas yang menyakitkan hidung camtu ler.. Kalau makan sambal kite bley jelir-jelir lidah pedas kan, tapi wasabi.. tak tahu nak jelir apa, rasanya kat hidung.. so memang seksa ler huhuhu...

Trademark wasabi rasanya mesti pedas tuh naik kat hidung.... tu yang meleleh hingus tak hingat punya, siap naik ke mata gitu.. fuhh... ...tu yang orang berani jer bley makan wasabi banyak-banyak.

Rate : 4/5 star untuk rasa wasabi...
Price : Mampoo ler RM3
Repurchase : No! Of coz No! 

Daku sebenarnya tak suka wasabi!! 
Serius, makan sushi pun tak pernah punn amik wasabi..
So pehal ler tiba-tiba beli TAo Kae Noi Wasabi nih?? - 

Jawapannya :

saje je gatal nak try 


(^_~)V
heh!








Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos