Thursday, July 11, 2013

Bagaimana masa menelan usia kita.

Sekejap je masa berlalu, pejam celik pejam celik aku dah nak sampai di penghujung usia 20an. Bila kenang balik, betul tak terasa pun diri ni cam dah tua.  Bila belek balik gambar-gambar lama, barulah terbuka sikit mata ni melihat perubahan diri yang ditelan masa+stress+kematangan+dll...


2008
2009
2010

2011

2012


 

2013
Aku di usia yang matang





My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...