Tiga Minggu sudah

Alhamdulilah dah 3 minggu berturut-turut berjaya bersenam setiap hujung minggu. Sebaik sahaja hari raya pertama abis, aku gi timbang berat, rupanya dah naik ke angka 50 kg. (T.T).  Tapi takpe, no worry boleh balik turun ke angka 4 nanti yang penting kena rajin dan tidak putus semangat.. Wah, positif nye lah aku ini kan.. 

Minggu pertama bersenam, tak capai target dari segi minutes dan juga kalori.
Target : 40 minutes senaman / week
Target : 160 kcal burned/week 

Minggu ke-2, ok capai target dan over the target lagi gitu ^^. suke 

Minggu ke-3, masih mengekalkan pencapaian target .. ^^

Harap-harap adalah penurunan berat badan tak lama lagi ... whatever pun, masih kene teruskan diary fitness ni sampai dapat berat yang di idam-idamkan iaitu 45 kg. Amin~~~ 

Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos