Homeless tidak lagi

Alhamdulilah, dapat dah rumah baru. Sudah seminggupun kami pindah ke rumah. Dan Syukur sangat rumah kali ini lebih besar dari sebelum ini, malah lebih selesa. (P/S: walaupun aku baru jer shot kan plug kat dapur hari tu, heheheh)..

Sekarang ni, tengah slow slow buka kotak dan susun atur rumah elok elok. Kalau ikutkan, nak buat ala-ala komtempari style gitu.. tapi apakan daya, kami bukan orang berada. Cukuplah ada dapur dan tempat tidur. Astro pun tak pasang lagi ni.

Doakan, lamalah kami dok kat rumah ni. Doakan juga yang tuan rumah takkan naik sewa tahun depan maupun tahun, tahun yang berikutnye... Amin

Oh ya, selamat menyambut ramadhan 2016!! ^^ 

bukan rumah kami, tapi berharap dapat rumah gini.. 


Popular posts from this blog

Peplum untuk Bentuk badan Pear

Hantaran Tunang

Udang Masak Sos Tiram a.k.a Sos