Thursday, January 12, 2017

Dah mula kemalasan dah..

4th Day Diet Streak

Semalam terlebih kalori okey... ni semua gara-gara tak dapat tahan nafsu nak makan nasi gak..lepas tu siap makan snack chocolate ngan biskut lagi, miahahahaha.... Nampak tak permainan malas tu dah start .. Exercise pun skip. Huhuhuks.. ~~


Nampak dalam ni tulis, dalam 5 minggu aku leh dapat berat 59.3 kg, kalau berterusan begini. Nanti kita timbang yer...
Takpe, kita tengok hari ni camne pulak? :P




My First Flat Lay - Adlina Store

Hai, ni first try buat flatlay.. memang amateur lagi sangat! hahah! Background tak de so pakai je karpet rumah yang ada huhuhu. B...